Rendelési feltételek

A Újzöldfa Kft. adatvédelmi rendjéről szóló tájékoztató

 

I. A www.ujzoldfa.hu  webáruházban történő regisztrációval kapcsolatos tájékoztató

 

A személyes adatok kezeléséről, információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 5. § (1) bekezdés a) pontja alapján a regisztráló Megrendelő hozzájárul ahhoz, hogy adatait a Újzöldfa Kft. rendelések teljesítésével és a szolgáltatásainak reklámozása céljából kezelje. Megrendelő elfogadja és tudomásul veszi, hogy amennyiben az adatait szeretné törölni, akkor az adatkezelőhöz el kell jutatnia egy nyilatkozatot a kezdeményezéséről.

II. Adatkezelési tájékoztató

 

Az adatkezelési tájékoztató értesíti a www.ujzoldfa.hu  web áruház ügyfeleit a személyes adatok kezelésének rendjéről annak érdekében, hogy ügyfeleink megismerjék az Újzöldfa Kft. adatkezelési - feldolgozási eljárását és a személyes adatok törlési lehetőségét.

 

Az adatvédelmi elvek kialakításakor különös tekintettel vettük figyelembe az 1992. évi LXIII. törvényt a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról, az 1998. évi VI. törvényt az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során.

 

Újzöldfa Kft. kijelenti, hogy tiszteletben tartja ügyfelei bizalmas információit, a felhasználókra vonatkozó valamennyi adatot, tényt és információt minden esetben bizalmasan kezel, és kizárólag saját munkájához használ fel ügyfelei előzetes jóváhagyása alapján.

 

Ügyfeleink személyes adataira a web áruházunkban történő vásárlásokhoz azért van szükség, hogy a megrendeléseket pontosan és gyorsan tudjuk teljesíteni. Az adatkezelés jogalapját az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 5. § (1) bekezdés a) pontja biztosítja. Amíg az ügyfél nem vonja vissza a nyilatkozatát addig kezeljük az adatait, de kizárólag csak az online megrendelések azonosíthatósága, és teljesíthetősége érdekében, és természetesen harmadik személynek nem továbbítjuk az adatokat és nem hozzuk nyilvánosságra sem.

 

Zárt rendszerű számítógépes platformon tároljuk az ügyfelek adatait, betartva az ‘egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során’, Strasbourgban, 1981. Január 28. Napján kelt Egyezmény, 1998. Évi VI, törvény rendelkezéseit.

 

Újzöldfa Kft. a www.ujzoldfa.hu  honlap üzemeltetőjeként elektronikus hírlevéllel tájékoztatja ügyfeleit a Újzöldfa Kft. tevékenységéről és szolgáltatásairól, amennyiben ügyfelek regisztrálnak a hírlevél megküldése szolgáltatásra.

 

A megrendeléshez történő első regisztrálás alkalmával Újzöldfa Kft. választható lehetőséget kínál ügyfeleinek arra, hogy igényük esetén elektronikus üzenet formájában hírlevél megküldését kérjék. Tekintettel arra, hogy a regisztráció során az adatok megadásánál az ügyfeleknek külön meg kell jelölni, hogy szeretnének elektronikus hírlevelet kapni, ezt a szolgáltatást csak ügyfelei kifejezett kérése, és jóváhagyása alapján teszi. A hírlevél megküldéséről szóló igény törlésére minden hírlevél alsó részén lehetőséget biztosítunk, ezt a ‘Leiratkozás a hírlevélről’ linkre kattintva lehet elvégezni. 

 

Kelt:

Győr, 2016. július 1.

 

 

Általános Szerződési Feltételek

 

a Újzöldfa Kft. – www.ujzoldfa.hu  címen működtetett – web áruházon keresztül történő vásárlásokra vonatkozóan

 

Megrendelők által a www.ujzoldfa.hu  címen működtetett web áruházban kialakított rendelés feladási felületen az alábbiakban meghatározott lépések elvégzésével feladott megrendelésekre vonatkozóan elektronikus úton kötött szerződés jön létre Megrendelő, és a megrendelést fogadó Zöldfa étterem közt, melynek folyamatát az alábbiakban közzétett Általános Szerződési Feltételek pontjaiban írtak szabályozzák. 

 

I. Web áruház adatai:

 

www.ujzoldfa.hu  web áruház üzemeltetője a Újzöldfa Kft.

 

Székhely: 9024 Győr, Hunyadi u. 2.

Telephely: 9024 Győr, Hunyadi u. 2.

Adószám: 22647704-2-08

Bejegyző hatóság: Győri Cégbíróság

telefonon: 96/550-240 

e-mail:rendeles@ujzoldfa.hu

 

II. A megrendeléssel létrejövő elektronikus szerződéskötés lépései

 

II.1. Regisztráció a www.ujzoldfa.hu  web áruházba:

első lépésként szükséges a regisztráció, amely során Megrendelő köteles a valóságnak megfelelően megadni a kért adatait. Regisztrálás után a megadott e-mail címre elektronikus levél formájában egy jóváhagyást kérő regisztráció visszaigazolást kap Megrendelő, ami levélben szereplő linkre kattintva tudja megerősítenie a regisztrációját. Ez a Megrendelő részéről történő jóváhagyás előfeltétele annak, hogy a web áruházban rendelést tudjon leadni a regisztrált adatok szerint.

 

II. 2. Belépés a már regisztrált felhasználóknak:

 

amennyiben már korábban regisztrálta magát a Megrendelő, akkor a honlap nyitóoldalán az ‘Ételrendelés’ menüben, vagy a ‘Személyes menü’ menün keresztül megnyíló felületen a felhasználó név, és jelszó kitöltésével történő azonosítás után lehet a rendelési felületre belépni. A rendelési folyamatról segítséget nyújt az eligazodásban az itt található Rendelési útmutató.

 

II.3. A megrendelni kívánt termék/termékek kiválasztása:

 

a web áruházban az ‘Személyes menü / Új rendelés’ menüre kattintva érhető el a termékválaszték. A megjelenített terméklistából kiválasztott termék/termékek megrendelése képezi a Megrendelő, és a Újzöldfa Kft. közt létrejövő elektronikus szerződés tárgyát. A termékek vételárai tartalmazzák az általános forgalmi adót, és a csomagolást. A megjelenített terméklistáról kiválasztott, a kosárba kerülő termékek neve mellett találhatók az árak.

 

II.4. Megrendelés, a fizetési mód és eszköz kiválasztása, rendelés elküldése:

 

a kosár tartalmának kívánt összeállítása után a ‘Tovább’ gomb megnyomásával van lehetősége a Megrendelőnek ellenőriznie az összeállított menü megrendelési adatait. Ezen az ellenőrzési felületen van lehetőség a fizetési mód kiválasztására. A megrendelésre kerülő termék/termékek fizetésére több mód adott a Megrendelő részére, amik közül a megrendelés elküldése előtt választhat a Megrendelő. A web áruházban lehetőség van elektronikus úton bankkártyával (Mastercard, Maestro, VISA, American Express), vagy OTP Szép kártyával, vagy e-pénztárcával (Barion) történő fizetési tranzakcióra. A bankkártyával, vagy az e-pénztárcával történő fizetésre vonatkozó tájékoztató itt érhető el: www.barion.com/hu/ . A fizetési mód kiválasztása a „Megrendelés és Fizetés bankkártyával” vagy a „” gomb segítségével történik, vagy a „Vissza” gomb segítségével módosíthatja a megrendelés adatait. A fizetést követően a Megrendelő által megadott email címre a rendszer automatikusan küldi a számlát.

A rendeléseket a kiszállítást megelőző nap 17 óráig megtenni a Menük tekintetében. A kiszállítás napján 10 –óráig beérkezett rendelések csak a napi választékból és desszertekből lehetséges.

 

II.5. Megrendelés visszaigazolása:

 

Újzöldfa Kft. a megrendelés megérkezését elektronikus úton legkésőbb 10 percen belül visszaigazolja. A megrendelés és annak visszaigazolása akkor tekintendő a megérkezettnek, amikor az a Újzöldfa Kft., és a Megrendelő számára is egyaránt hozzáférhetővé válik. Amennyiben visszaigazolás a megrendelés elküldésétől számított 10 percen belül nem érkezik, Megrendelő az rendeles@ujzoldfa.hu  email címen, vagy étterem telefonszámán érdeklődhet megrendelésének állapotáról.

 

II.6. A megrendelt terméket/termékeket lemondása:

 

Kizárólag a szállítást megelőző nap 17-óráig belül van lehetősége Megrendelőnek a lemondásra, amit a „Személyes menü” „Korábbi rendelések” menü alatt az adott rendelés részleteinél van lehetősége megtenni. A lemondási kérelmet a web áruház üzemeltetőjének jóvá kell hagynia. A lemondási kérelemről és a lemondás elfogadásáról a Megrendelőt a rendszer e-mail üzenet formájában és a „Személyes menü” alatt elérhető.

 

 

II.7. Az adatbeviteli hibák megrendelés feladását megelőző azonosításához és kijavításához biztosított eszközök:

 

a "Kosár" tartalma a rendelés elküldése előtt bármikor ellenőrizhető, változtatható, vagy akár törölhető.

 

II.9. Írásbeliség:

 

A megrendeléssel, visszaigazolással és a végszámlával létrejövő szerződés nem minősül írásbeli szerződésnek, azt a Újzöldfa Kft. nem iktatja, a későbbiekben nem lesz hozzáférhető.

 

III. Problémák, reklamáció

 

A megrendelés teljesítésével kapcsolatos bármely problémát, reklamációt Megrendelő az alábbi ügyfélszolgálati elérhetőségeken tud jelezni:

 

e-mail: rendeles@ujzoldfa.hu
telefon: az adott étterem telefonszámán jelezhető a reklamáció Bankkártyával előre kiegyenlített megrendeléssel kapcsolatos panasz, reklamáció esetén a megrendelt áru ellenékének visszafizetése a bankkártyás fizetés szabályai szerint történik.