Vendégeink írták rólunk


"Azesküvői ebéden tanúsított kiszolgálásért, figyelmességért, és kedvességérttisztelettel emlékezünk."

Tóth és Fülöp esküvő (1967. szeptember 9. )"Gratulálunkés köszönjük a kifogástalan kiszolgálást és kitűnő konyhát. Bárcsak Budapestenis hasonlót kaphatnánk."

F. Tolnay (1967. október )"Köszönetünketfejezzük ki a Zöldfa Étteremben kapott finom vacsoráért, gyors és figyelmeskiszolgálásért, valamint a hangulatos zenéért."

Udvaros család (1968. július 12. )"Úristen, mit írjak? A vacsora jó volt, de ez közhely, és az emberek, ha nem apanaszkönyvbe írnak, hanem emlékkönyvbe jegyeznek be valamit, közhelyeketszoktak írni. Én nem szeretem a közhelyeket, friss bölcsességet pedig itt mostvacsora közben nem tudok prezentálni így csak ezzel fejezhetem be: Köszönöm avacsorát!"

Veres Péter, író (1968. november 22. )"Márciusüzenete lévén, Győrbe jöttem a KISZ-el; szép és kedves emlékként könyvelem ideaz itt töltött perceket."

Örsi Ferenc (A Tenkes), író (1969. március 13. )"Különbena társaságomban lévő külföldi vendégek megállapítása az volt, hogy nagyonörülnének, ha mindenhol ilyen figyelmes kiszolgálásban lenne részük. Melleslegmegjegyzem, hogy már egész Európát bejárták."

Elégedett Vendég (1969. július 7. )"Schade,daß man angenehme Überraschungen meist am Ende eines Aufenthalts kennenlernt.Großartige Kochkunst und Ihre und Ihres Personals Freundlichtkeit haben und fürimmer zu Ihrem Gast gemacht. Kein Győr ohne „Zöldfa”! Köszönöm!"

photographer, National Geographic Soc. (1970. augusztus 21.)"Ez avacsora olyan jó volt, hogy a Deltában is bemutathatták volna. Köszönjükszépen."

Várhelyi Tamás, a Delta szerkesztője (1970. november 30.)"Amagyar asztalitenisz válogatott olyan kitűnő és bőséges vacsorát fogyasztott elaz étteremben, hogy ez erőt fog adni hátralévő liga ellenfeleinek legyőzéséhez."

Jónyer István, Klampár Tibor (1976. október 7. )"Kitűnőminőség, kielégítő mennyiség, jó konyha, figyelmes kiszolgálás és barátságosárak. Mi kell ennél több? 16 napja játjuk az országot, eddig itt volt alegjobb! Ha Magyarországon a dolgozók 30%-a így dolgozna, véglegesenhazaköltöznénk Svájcból. Bizonyisten! Gratulálunk!"

Németh Rudolf (1979. november )"Többszörösenis kiemelt ez az Étterem! Itt találkozott először az NB. második helyezett nőikézilabda csapat és a gyémántlemezes REPUBLIC együttes! Valamint idejártamjegyes étkeztetésre ezelőtt kb. 15 éve!"

Republic Együttes (1995. december 17.)"A Női Kézilabda Világbajnokságon résztvevő Magyar Válogatott a nagyszerű ellátásért,a minden igényt kielégítő kiszolgálásért a Zöldfa vezetőinek és egész személyzetének köszönetét fejezi ki. Eredményünkhöz hozzájárultak, melyet a későbbiek során sem felejtünk."

Magyar Női Kézilabda Válogatott (1995. december 8.)"A szívesvendéglátásért köszönettel."

Dr Lomb Kató, író (1996. március 1. )"SzeretettelKató nénitől."

Ihos József, előadóművész (1997.)"Szeretettelgondolunk a mai kedves vendéglátásra. Köszönjük és reméljük jövőre mint NBI.-es csapat lehetünk vendégeik."

Dunaferr labdarúgó csapata (1998. április 11. )"Győrben az első esküvőn énekeltem !!! Köszönöm a kedves vendéglátást! Remélem, még találkozunk itt. Szeretettel"

Bangó Margit, Kossuth - díjas előadóművész (2001. március 17. )"Győr és a környék legjobb étterme született az elmúlt hetekben. A konyha korábban is szuper volt mind minőségre mind mennyiségre, most viszont a környezet is felért a csúcsra a modernségével és eleganciájával. AJÁNLOM MINDENKINEK! És azt gondolom hogy aki egyszer kipróbálta, törzsvendéggé válik. Én és a családom további sok sikert és egészséget kívánok az étterem tulajdonosainak és teljes személyzetének akik szaktudással, kedvességgel és intelligenciával állnak a vendégek rendelkezésére, ami manapság nem gyakori hozzáállás. Köszönjük és így tovább!"

Szécsány László és családja (2013. szeptember 22.)"Találtunk Győr városában egy éttermet, ami első látásra is lenyűgözött minket. Az eleganciát és a profizmust az első pillanattól kezdve garantáltnak éreztük. Profi felkészülés és pontos egyeztetések után egy magas szintű, színvonalasan előkészített estében lehetett részünk. Tán furán hangzik, de még kritikus szemmel is hibátlan vendéglátásban volt részünk. Az ételek és a kiszolgálás az egész éjszaka során egymást überelték! Hatalmas köszönet Balázsnak és az egész profi csapatnak!Nem kell ajánlanunk, csak egyszer menjetek be! Mi is egy kávéra indultunk csak úgy, hogy már volt egy másik helyszínünk és másik időpontunk."

Bartalosová Erika és Bartalos Tomas (2014. szeptember 26.)