replika órák

Ez a jó hír az a tény, hogy Svájc 10 legjobb piacának hatja replicas audemars piguet  a mai napig lecsökken (lásd a táblázatot). Emellett a 2017-es teljes export év eddig 8,8% -kal marad el a 2016-os szinttől, ami szintén lefelé. A Hongkongba irányuló export 24,3% a 2015-ös szint alatt.
Az FH júliusi prognózisa az USA-ról - "egyelőre nincs semmi arra utaló jelenség, hogy a kilátások hamarosan felvillannak" - bizonyult fájdalmasan pontosnak. Mint korábban már replicas relojes  említettük, az amerikai piacon olyan zavarok merülnek fel, amelyek a svájci értékesítési ügyleteket ártották, mint más piacokon. Magukban foglalják az e-kereskedelem növekedését (amelyet a svájci luxus replica órák cégek általában megkerülnek), következésképpen a téglagyártás forgalmának következménye, a szürke piaci órák nem megfelelő szintje, az intelligens órák növekedése és a hamisítás vintage watch értékesítés.
Azonban a svájci nagy történet ebben az évben az, hogy a globális export folyamatosan emelkedik, miután két évig folyamatosan esett. Kína visszatért, és a mechanikus replicas Rolex  óraszerű értékesítés felfelé halad. A svájciak boldogok lesznek, ha 2% -os lendületet kapnak, két hónapon keresztül, hogy megkezdhessék az utat.